Ogłoszenie

Proszę o uzupełnienie "Dawne historie" i "Elfickie Mity i Legendy". Pojawił się nowy temat w konkursach!!! Do zrobienia są bannery forum. Najlepszy autor banneru wygrywa. Więcej pod tematem!!! Serdecznie zapraszam!!!

• Index
  •  » Konkursy
  •  » Konkurs nr 1: Bannery i Buttony Kraju Elfów

#1 2010-01-15 20:18:55

Elentaari

Królowa Kraju Elfów

2052911
Punktów :   
Rasa: Mroczny Elf

Konkurs nr 1: Bannery i Buttony Kraju Elfów

Dobra, Chcieliście Temat z Bannerami i buttonami, to macie. Ja na razie nie mam pomysłu, co by tu wam za button zrobić. Na pewno ma być malych rozmiarów (na pewno nie 1x1 bo by było za mało) Miej więcej taki, żeby się zmieścił na "uniwersalną z boku bloga". Może być też typu długi i wązki w sensie, żeby się zmieścił na dole bloga, czyli jak stopka, ale te tylko w razie konieczności.
Co powinno się tam znajdować???
-Na pewno adres forum (jak ktoś nie pamięta, to przypomnę) www.kraj-elfow.pun.pl. Tak, adres forum jest OBOWIĄZKOWY, nie ma innej opcji, żeby go nie było.
-Dalej, jakieś fajne tło.
To chyba wszystko, co do obowiązkowcych elementów.
Jeśli chodzi o tło, to może przeważać kolor zielony (jakieś listki, drzewka). Może być jakaś elficka twarz (np. moja /żart). Nie no, co do tła, to zdaje się na waszą wyobraźnię. W ogóle
ZDAJĘ SIĘ NA WASZĄ WYOBRAŹNIĘ

Konkurs nie ma narazie jakiegoś określonego czasu. Najlepszy banner/button zostaje nagrodzony umieszczeniem na mojego bloga www.maruta-chan.blog.onet.pl, a jedo wykonawca zostaje MODERATOREM forum, chyba, że nie chce

No, więc zapraszam do wykonywania bannerów

"Dziwny miłości traf się na mnie iści
że muszę kochać przedmiot nienawiści..."

• Index
  •  » Konkursy
  •  » Konkurs nr 1: Bannery i Buttony Kraju Elfów
To forum zawiera obrazki NAJCZĘŚCIEJ pobierane z google, chociaż nie piszemy tego. Nikt też z użytkowników nie podpisuje sie pod nimi, jako własne. Jeżeli znajdziesz tu swój obrazek, a nie życzysz go sobie na tym forum, wyślij wiadomość do Admina (Elentaari), e-mail: bloomowa77@op.pl. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy. .

Stopka forum

RSS